Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul este situat pe faleza.

Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat -ventiloconvector, TV, minibar, seif, baie cu dus, balcon, uscator de par, mocheta, telefon, acces pe baza de cartela magnetica, internet wireless gratuit. Duble: 100 - toate camerele duble au in dotare o minicanapea. Camera dublă are o suprafață de de 15.50 mp, patul are dimensiunea de 160/200 cm, minicanapeaua din dotare 80 cm lungime. Apartamente: 8 - apartamentul este compus din cameră de zi, cu canapea neextensibilă cu dimemsiunea de 1m/0,5m și dormitor cu pat matrimonial. Fiecare cameră dispune de baie proprie și balcon. Familiale: 6 - camera family este compusa din 2 camere duble cu usa comunicanta intre ele. Fiecare cameră dispune de baie proprie și balcon).
Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant -250 locuri, parcare proprie -in limita disponibilitatilor, gratuita, acces persoane cu dizabilitati, internet -wireless- in zona receptiei (gratuit), lobby-bar, gradina amenajata, lift. terasa exterioara cu orientare spre mare, loc de joaca copii amenajat pe plaja. Servicii: incluse in pret: acces la piscina, locul de joaca pentru copii, piscina pentru copii, sezlong la piscine, divertisment pentru copii si adulti, rummy, table, sah, internet WiFi. ESTE OBLIGATORIE PURTAREA BRĂȚĂRILOR PRIMITE LA CHECK-IN PENTRU A BENEFICIA DE SERVICIILE ACHITATE. Este interzis gatitul in camera de hotel si accesul cu primusuri, spirtiere, resouri, aragaz, plite, animale de companie, saltele gonflabile si alimente. Fitness/Wellness/Sport: piscina in aer liber -acces gratuit (sezlonguri si umbrele in limita locurilor disponibile) Termeni si conditii generale Cazare incepe cu ora 18.00 si se incheie la ora 12.00 Alocarea camerelor se face în funcție de disponibilitatea Resortului din ziua cazării. Din acest motiv nu se poate garanta o cameră pe un anumit etaj, cu o anumită poziţionare, camere alăturate sau situate într-un anumit hotel. Solicitările de acest gen sunt considerate preferințe ale turiștilor, pe care Resortul încearcă să le onoreze în limita disponibilităților Este interzis accesul cu animale de companie în incinta Resortului,hotelul are dreptul să refuze cazarea clienților însoțiți de animale de companie și în cazul în care se constată prezența în hotel a animalelor sau păsărilor de companie după efectuarea cazării. Fumatul este interzis în incinta Resortului, exceptând balcoanele camerelor și spațiile din Resort amenajate/dotate cu scrumiere. Turiștii care nu respectă această regulă vor suporta rigorile legii nr. 15/2016 (amendă de la 100 lei la 500 lei). Este obligatorie purtarea bratarilor primite la check-in pentru a beneficia de serviciile achitate.
Locatie:
Hotelul este situat pe faleza. Plaja: nisipoasa.
Servicii masa:
se asigura in Restaurantul Turquoise, categoria 3 stele, in sistem All Inclusive: Servicii de masa all inclusive (in regim bufet, oferite la restaurant): - mic dejun intre orele 7:30-10:00; - pranz intre orele 12:30-14:30; - gustari (produse patiserie, cafea, ceai) intre orele 16:00-17:00; - cina intre orele 18.30-20.30 - apa si bauturi racoritoare la dozator pe tot parcursul zilei (7:30-22:00) oferite la restaurant si pe terasa restaurantului - vinul casei si bere draft in intervalul 11:00-22:00 oferite la restaurant si pe terasa restaurantului. - lichior, vermut, vodca, coniac oferite la restaurant si pe terasa restaurantului in intervalul mesei de pranz (12.30-14.30) si cina (18.30-20.30). - minibar gratuit in camera (alimentat o data pe zi cu 1 apa plata,1 apa minerala, 3 bauturi racoritoare). Micul dejun și prânzul se servesc începând cu a doua zi de cazare, inclusiv în ziua plecării. În prima zi se intră cu cina. Toate mesele sunt servite sub forma de bufet (bucătărie românească și internațională diversificată), incluzând surpriza bucătarului (la cină), bufet de salate, fructe și deserturi. In perioadele de extrasezon mesele se vor servi a la carte sau in sistem de bon valoric.
Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti): - copiii intre 0 - 3 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare și masă; - intre 3 – 12 ani (neîmpliniți) - un copil insoțit de doi adulți achita 50% din valoarea unui loc de adult, daca doresc pat suplimentar, fără pat suplimentar beneficiaza de gratuitate la cazare și 50% reducere la masă; al doilea copil intre 2-12 ani (neimpliniti) achita 50% din valoarea unui de adult cu pat suplimentar asigurat. - peste 12 ani - se asigură pat suplimentar achitandu-se 50% din valoarea unui loc de cazare, iar mesele se achita integral, inclusiv micul dejun (in apartament cu 2 adulti): - copiii intre 0-18 ani neimpliniti sau adultii suplimentari achita doar contravaloarea mesei, la cazarea in apartament, astfel: Pentru serviciile de cazare cu mic dejun: -copiii 0-3 ani neimpliniti au gratuitate. -copiii 3-12 ani neimpliniti achita 17.25 lei/zi/copil. -copiii peste 12 ani si adultii suplimentari achita 34.50 lei/zi/persoana. Pentru serviciile de cazare cu ALL INCLUSIVE: -copiii 0-3 ani neimpliniti au gratuitate -copiii 3-12 ani neimpliniti achita 74.75 lei/zi/copil -copiii peste 12 ani si adultii suplimentari achita 149.50 lei/zi/persoana • OBLIGATORIU: La persoanele însoțite de copii, voucherele să aibă atașat copie după cerificatul de naștere al copilului și copie după cartea de identitate a părinților
Facilitati evenimente:
Sali de conferinta: 1 sala cu o capacitate de 100 locuri: videoproiector, ecran proiectie, sonorizare, flipchart, calculator, aer conditionat, internet wireless, accesorii birotică, suport tehnic.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.