Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, baie cu dus, balcon, internet. Aerul conditionat este inclus in tarif in perioada 01.06- 01.09.2018. Număr total camere: 206
Descriere facilitati:
Dotari generale: estaurant -500 locuri si terasa, parcare proprie -cu paza (contra cost- 15.00 Lei/ zi/autoturism), loc de joaca pentru copii, internet -wireless in lobby (gratuit), pastrare obiecte de valoare, bar cu terasa, 2 lifturi, stand presa, parter si 12 etaje. Sali de conferinta: 2 - o sala de conferinte are capacitatea de 100 locuri si cealalta de 140 locuri. Ambele au in dotare videoproiector, flichart, ecran proiectie. Servicii: Contra cost: servicii de spalatorie/calcatorie, servicii telefonice si fax, pescuit sportiv pe lacul Razelm, herghelia Mangalia (cursuri de echitatie). Incluse in pret: pastrare valori, presa, camera bagaje, internet wireless in lobby, jocuri de divertisment pentru adulti (sah, table, tenis de masa, rummy). Zile gratuite de vacanta: Platesti 5 nopti si stai 6, doar pentru cazare, masa se achita pentru intreg sejurul, in perioadele 01.06- 30.06 & 01.09-15.09.2019. Oferta nu se aplica programului de Inscrieri timpurii.
Locatie:
Hotelul este situat in centrul statiunii, la 30 m de plaja, pe malul Lacului Razelm. Plaja: larga, nisipoasa cu intrare lina in mare.
Servicii masa:
se acorda in unitatea restaurant Vulturul, categoria 3 stele, in sistem self-service, a la carte si cu bonuri valorice. Valoarea mesei cuprinsa in catalog este: Mic dejun = 30.00 Lei / zi / persoana; Pranz = 35.00 Lei / zi / persoana; Cina = 35.00 Lei / zi / persoana. Servicii masa pentru copii Pranz si cina: - copiii 0- 12 ani neimpliniti 50% din tariful pentru un adult; - copiii peste 12 ani 100% tarif adult. Mic dejun: - 100% tarif de adult, indiferent de varsta copilului.
Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti): - un copil cu varsta cuprinsa intre 0- 11.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar; daca se doreste un pat suplimentar se achita 50% din valoarea unui loc de cazare. Pentru al doilea si al treilea copil cu varsta cuprinsa intre 0- 11.99 ani achita 50% din valoarea unui loc de cazare si se acorda un singur pat suplimentar. - copilul cu varsta peste 12 ani achita 50% din valoarea unui loc de cazare, cu pat suplimentar asigurat. In camera dubla se accepta un singur pat suplimentar sau patut de infant. Hotelul dispune de patuturi pentru infanti pentru care se achita direct la receptia hotelului. Asigurarea patuturilor pentru infanti depinde de disponibilul din momentul cazarii.
Facilitati evenimente:
Sali de conferinta: 2 - o sala de conferinte are capacitatea de 100 locuri si cealalta de 140 locuri. Ambele au in dotare videoproiector, flichart, ecran proiectie.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.