Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LESANTE BLU


Descriere

Localizare
Hotelul Lesante Blue Exclusive Beach Resort este situat in satul pitoresc Tragaki, oferind oaspetilor sai o experiena unica, exclusivitate, linite i confort de cinci stele.

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, restaurant a la carte, lounge bar, pool bar, centru spa cu o gama larga de tratamente corporale si faciale, piscina interioara incalzita, 4 sali de masaje si tratamente, sauna, hamam, Jacuzzi interior incalzit, centru fitness, 2 magazine (minimarket, butic), acces internet wireless, sala de conferinte, jacuzzi interior si exterior, sezlonguri si umbrele la piscina si la plaja, parcare, acces directa la plaja, sala de gimnastica, teren de tenis, aer conditionat in spatiile comune, coafor, receptie 24 h, birou de schimb valutar, birou rent a car, camera pentru bagaje, room service 24 h, asistenta medicala.

Tipuri de camere
-> Double suite sea view
-> Signature suite sea view with individual pool
-> Junior suite sea view with individual pool
-> Honeymoon suite sea view with individual pool
-> Deluxe suite sea view with private pool
-> The royal grand suite sea view with private pool

Dotari camere
Camerele Double suite sea view sunt decorate in stil modern si sunt formate dinrt-un dormitor si living open plan cu baie cu cada, cabina de dus, uscator de par, telefon, halate si papuci de baie, prosoape de plaja, balcon privat, pat king size, sofa, garderoba, room service 24h, TV LCD, telefon cu linie directa, mini bar, aer conditionat individual/incalzire, acces internet wireless, facilitati ceai/cafea, masa si fier de calcat (la cerere).

Taxele locale nu sunt incluse.Acestea se platesc la check-in, la receptie hotelului:

5* hotels: EUR 4,00 p/camera & p/noapte
4* hotels: EUR 3,00 p/camera & p/noapte
3* hotels: EUR 1,50 p/camera & p/noapte
2* hotels: EUR 0,50 p/camera & p/noapte
1* hotels: EUR 0,50 p/camera & p/noapte

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.