Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Palatino


Descriere

Descriere HOTEL PALATINO:

Hotelul este situat in orasul Zakynthos la mica distanta de centrul orasului si ofera oaspetilor sai o atmosfera primitoare, cazare confortabila si multe facilitati. Acest hotel cochet este ideal pentru petrecerea vacantelor care sa imbine timpul petrecut la plaja cu cel petrecut in oras.

Localizare HOTEL PALATINO:
Hotelul este situat intr-o zona linistita a orasului Zante Town, in apropiere de centrul orasului. Cea mai apropiata plaja, cu pietricele, se afla la 100 de metri distanta, portul Zakynthos este la 1,5 km iar aeroportul la 4 km.

Plaja:
Plaja este publica, ingusta, cu pietricele. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost, iar prosoapele pentru plaja se inchiriaza cu depozit.

Dotari camere:
Hotel Palatino dispune de 62 de camere, 4 camere family si 2 apartamente. Camerele au balcon cu vedere la mare sau la colinele orasului si sunt dotate cu aer conditionat (gratuit), telefon, wifi, TV, seif (gratuit), frigider (gratuit), keet ceai/cafea ( gratuit) uscator de par. Curatenia in camere se face zilnic, schimbarea lenjeriei de pat si a prosoapelor de 3 ori pe saptamana.

Facilitati HOTEL PALATINO:
Hotelul dispune de salon de mic dejun, restaurant Trinity care serveste preparate din bucataria locala si mediteraneana, terenuri de tenis, sali de conferinta, inchiriere masini, loc de joaca pentru copii.

Web: www.palatinohotel.gr


Clasificare oficiala: 4*

Alte informatii:
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri



Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.