Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Zakantha Beach Htl - ARG


Descriere

Descriere : Hotelul reprezinta o alegere buna pentru o vacanta frumoasa, este foarte popular in special pentru cupluri, intrucat ofera servicii de cazare de incredere, personal prietenos, atmosfera placuta si spatii publice mari si luminoase. Deschis in 1990, hotelul a fost complet renovat in 2010.

Localizare: Hotelul este situat pe strada principala din statiunea Argassi, pe plaja, la 4 km distanta de orasul Zante si 8 km de aeroport.

Dotari camere: Hotelul Zakantha Beach dispune de camere simple, mobilate confortabil, situate pe 3 etaje si dotate cu: aer conditionat (gratuit doar in lunile iulie si august, contra cost in afara acestor luni cca 10 eur/zi- platibil la fata locului), TV satelit, seif (contra cost: 5 eur/zi platibil la fata locului), minibar, uscator de par, grup sanitar cu dus, WiFi (contra cost). Curatenia in camere se face de 6 ori/saptamana, lenjeriile de pat si prosoapele sunt schimbate de 2 ori pe saptamana. Patul suplimentar este pat pliant.

Facilitati hotel: Hotelul dispune de receptie, lobby, lift, restaurant principal, bar la piscina, snack bar, piscina exterioara amenajata cu umbrele si sezlonguri, salon TV, centru internet, WiFi (contra cost).

Web: www.hotelzakanthabeach.gr

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.

Locatie