Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ARIADNE HOTEL (RETHYMNO)

   Platanes Rethymno Rethymno Si Chania

de la
844  790 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 13.06.2024 - 19.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Craiova
Verifica disponibilitate

Descriere



Localizare

Hotelul Ariadne este situat în Platanes (Rethymno), la o scurtă plimbare până la plajă.

Facilitati Hotel

recepție, zonă de mic dejun, TV, internet Wi-Fi, bar, snack bar / restaurant, piscină,  terasă / zonă de relaxare, piscină pentru copii, șezlonguri / umbrele, vestiare / duș, sală de ședințe, parcare in limita locurilor disponibile, servicii de transfer

Facilitati camere

 Acesta este un complex de 42 de apartamente amplasate in cele 4 aripi situate în jurul piscinei.

 - studio (suprafata 25mp): cameră mobilată modern, cu 2 paturi, 1 canapea / pat, dulap, seif, baie cu duș, chicinetă, zonă de luat masa, aer condiționat, uscător de păr, telefon, TV LCD 32 'cu canale prin satelit

- apartament cu 1 dormitor (suprafata 35mp) cu vedere la grădină sau piscină, la munte sau la mare. Au un dormitor și o cameră de zi cu mobilier modern. 
Dormitor : 2 paturi, dulap, seif, zonă de bagaje, uscător de păr și telefon. 
Camera de zi : 1 pat, 1 canapea, chicinetă, zonă de luat masa, baie cu duș, aer condiționat, TV LCD 32 'cu canale prin satelit 

- Apartament pe 2 niveluri  - tip Maisonette (suprafata 40mp): Au vedere la piscină și o intrare privată, independentă. Capacitatea maxima de cazare fiind de 5 persoane.
Primul nivel: 1 pat, 1canepea, bucătărie, zonă de luat masa, grup sanitar propriu, aer condiționat, telefon, TV LCD de 32'.
Al doilea nivel: dulap, seif, zona de bagaje, baie cu cadă și dormitor cu 2 paturi, telefon, uscător de păr, aer condiționat, balcon.

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://ariadne.gr/) si a fact sheet-ului!

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.