Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NIREAS HOTEL


Descriere

Facilitățile hotelului includ: Recepție, două piscine (una pentru copii), Pool-Bar, cu posibilitatea de a servi mese complete, wi-fi gratuit în barul de la piscină și zona de recepție, teren de tenis, tenis de masă, spațios. împrejurimi, grădini, parcare și acces dublu privat la drumurile principale. Camerele sunt construite pe trei niveluri de fiecare parte a piscinelor și au vedere la piscină, bar și împrejurimile verzi. Majoritatea camerelor au și vedere la mare, direct la insulița Agioi Apostoloi, mica insulă Thororou din partea de nord și satul Daratso din sud, cu fundalul rădăcinilor Munților Albi.

Localizare Hotel

Unitatea de cazare este situata: Kato Daratso la 4 km de Chania, la 7 km de Platanias, la 14 km de Aeroportul Chania. În apropiere se află restaurante, taverne, cafenele, un supermarket.
Hotelul Nireas se află la doar 400 de metri de plaja Agioi Apostoloi şi oferă o atmosferă prietenoasă şi relaxată, precum şi zone fermecătoare în aer liber situate în apropierea restaurantelor şi magazinelor din suburbia Kato Daratso.

Facilitati Hotel

Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: Locatie confortabila, stil tradițional, camere spațioase și confortabile, cu chicinetă, piscină, bar, internet, servicii de calitate.

Facilitati camere

Camerele dispun de urmatoarele facilitati: bucătărie (aragaz electric cu 2 plite, vase), cuptor cu microunde, aer condiționat (contra cost), cada / duș, uscător de păr, seif (contra cost), mini frigider, telefon, internet Wi-Fi contra cost, balcon / terasă.

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (http://nireashotel.gr/wp/) si a fact sheet-ului!

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.

Locatie