Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mix Smart


Descriere

LOCALIZARE: Hotelul Mix Smart este recomandat tinerilor si cuplurilr, se afla la aproximativ 700 metri de plaja. Orasul Palma se afla la 18 km distanta, zona de shopping este 11 km de hotel.


FACILITATI HOTEL: Partial renovat in 2019, cladirea de 3 etaje are 30 de camere si ofera turistilor sai urmatoarele facilitati: receptie 24 de ore, lobby, 2 lifturi, aer conditionat, snack bar, conexiune internet wireless (contra cost), restaurant, cafenea, bar, camera pentru bagaje, inchiriere masini.


FACILITATI CAMERE: Toate camerele sunt echipate cu : aer conditionat Smart TV cu diagonala de 42 , telefon, internet wireless de mare viteza, baie cu dus, uscator de par, oglinda cosmetica, mini bar, seif, terasa sau balcon cu mobilier de exterior. Capacitatea camerele este de maxim 2 persoane.


Tarifele nu includ taxele locale (euro/persoana/zi + 10% TVA)
Hoteluri si apart-hoteluri 5*, 5* luxury si 4* luxury - 4 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 4* si 3* - 3 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 1*, 2* si 3* - 2 EUR
Apartamente 4 chei si 4 chei superior- 4 EUR
Apartamente 3 si 4 chei superior- 3 EUR
Apartamente 1, 2 si 3 chei- 2 EUR


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel saudin camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.