Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Samsons Village (Perissa - Santorini)


Descriere

Descriere: Samsons Village din statiunea Perissa este un complex de 3 stele nou construit, avand 15 studiouri spatioase de 2 si 3 persoane, precum si maisonete de 4 persoane. Fiecare studio este format dintr-o zona mare de dormitor si o bucatarie complet utilata, o baie confortabila si un balcon privat. Maisonetele au la primul nivel o bucatarie complet echipata, baie, zona TV, 2 paturi single si balcon mare, iar la al doilea nivel un pat dublu. Toate unitatile de cazare sunt o imbinare intre designul modern si arhitectura tradidionala din Ciclade.
Localizare: Samsons Village este situat la doar 20 de metri de plaja, in spatele restaurantelor si barurilor de pe plaja. De asemenea este localizat aproape de centrul orasului, la doar 5 minute de mers pe jos, ceea ce va ofera sansa de a va distra si de a va face cumparaturile. Autobuzul catre Fira trece la fiecare ora, iar statia de autobuz este la doar doua minute de mers pe jos de hotel. Hotelul este situat la 14 km de aeroportul international din Fira.
Facilitati hotel: Samsons Village pune la dispozitia clientilor sai receptie, aer conditionat si wifi in toate spatiile publice, camera pentru bagaje, serviciu de spalatorie, facilitati pentru calcat haine, gradina, piscina exterioara, bar, room service, masaj, parcare, inchiriere de biciclete si masini.
Dotari camere: Samsons Village are studiouri si maisonete spatioase si confortabile dotate cu bucatarie complet utilata, aer conditionat, wifi, telefon, TV satelit, seif, baie cu dus sau cada, uscator de par, prosoape pentru piscina, balcon/terasa.
Clasificare oficiala: 3 stele
Pagina web: https://www.samsons.gr/
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.

Locatie