Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Hotelul se afla la 150m de plaja Alykanas, 150m distanta de zona comerciala cu magazine si taverne, la 15km distanta de centrul statiunii, 25Km distanta de aeroportul Dionysios Solomos.
Statia de autobuz este siutuata la 150m distanta de hotel, insa la dispozitia turistilor care vor sa ajunga in centrul statiunii, este disponibil un shuttle bus.
Facilitati hotel: complex hotelier format din 7 cladiri (total 239 camere, din care 90 camere sunt in cladirea principala).
Dotarile hotelului: receptie, 1 restaurant (a la carte), 2 baruri, seif la receptie (contra cost: 3 euro/ zi/ camera), 2 piscine (o psicina are sectiune separata pentru copii), loc de joaca pentru copii, facilitati pentru persoane cu dizabilitati, conexiune WiFi gratuita in zonele comune ale proprietatii.
Sezlongurile de la piscina sunt gratuite. Hotelul nu ofera prosoape de plaja.
Plaja este publica, de nisip (pe alocuri prundis) si este situata la 50m de hotel.
Facilitati camere: aer conditionat (contra cost: 7 euro/ zi/ camera), seif (contra cost: 3 euro/ zi/ camera), Tv satelit, minibar (fara bauturi incluse), baie cu dus, uscator de par, balcon. Internet-ul este disponibil in cadrul hotelului, cntra cost. Gratuitate se ofera doar pentru turistii cazati in Maisonette Deluxe.
Suparafata camerelor standard este de 25mp, iar a camerelor superioare/ family room, suprafata este de 50mp. Nu sunt disponibile camere interconcetate. Patul suplimentar disponibil pentru a 3-a sau a 4-a pesoana poate fi un pat normal sau o sofa. Patutul pentru infant se ofera contra cost: 3 eur/ zi.


Masa: Self Catering. Cotra cost: Supliment mic dejun sau demipensiune.


Website: www.letsos-hotel.com/en-index.html

Alte informatii:
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatilea de cazare tip apartamente si studiouri

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.