Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Baile Govora - Oferte balneo 2024

Sănătatea contează! Mergi la balneo! Adminpedia are oferte de neratat!

Citeste mai mult

Baile Govora - Oferte balneo 2024


Situată pe pe o vale plină de izvoare cu ape minerale clorurate-sodice, iodurate, bromurate, termale, stațiunea s-a dezvoltat ca una balneoclimaterică. Tot aici veți găsi nămol mineral sapropelic transportat de la Ocnele Mari. Pe lângă cura internă cu ape minerale, băile calde cu ape minerale iodurate și sulfuroase, băile cu bioxid de carbon, împachetări cu nămol cald, aerosoli, hidroterapia, kinetoterapia, electroterapie, bioclimatul este prielnic protejării sănătății.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Categorii


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 4 hoteluri

Baile Govora, Romania
Oferte balneo 2024

Hotelul BELVEDERE a fost renovat in anul 2005Baza de refacere a hotelului dispune de cabinete pentru aerosoli sala de fitness sauna masaj bazin de recuperareDescriere camere Hotelul dispune de 37 camere dintre care 34 camere duble 17 camere cu doua p . . .

Baile Govora, Romania
Oferte balneo 2024

Hotelul este situat In centrul statiuniiDescriere camere 114 camere clasificate la 2 2 paturi individuale televizor baie cu dus si 48 camere clasificate la 3 pat matrimonial sau 2 paturi televizor frigider aer conditionat baie cu dusDescriere facili . . .

Baile Govora, Romania
Oferte balneo 2024

Hotelul este situat in centrul statiuniiGovora este o statiune de importanta nationala deschisa in toate anotimpurile renumita pentru variatatea si caracterul terapeutic al proprietatilor apelor bogate in clor sodiu iod brom sulf pentru cure externe . . .

Baile Govora, Romania
Oferte balneo 2024

Localizat in centrul parcului balnear din Baile Govora hotelul Palace beneficiaza de un ambient linistitor ce ofera oaspetilor confortul unui sejur deosebitDescriere camere Hotelul dispune de un total de 132 camere repartizate astfel Single 19 - 12 . . .