Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Covasna - Oferte balneo 2024

Sănătatea contează, mergi la balneo!

Citeste mai mult

Covasna - Oferte balneo 2024


Stațiunea Covasna te așteaptă liniștită la poalele vestice ale munților Vrancei, în orice perioadă a anului, să-ți vină în ajutor când sănătatea cere mai multă atenție. Aici se găsesc foarte multe izvoare cu apă minerală carbogazoasă, bicarbonată sau conținând diverși compuși ai fierului, iodului, bromului, clorului, recomandată în tratamentul bolilor cardiovasculare, digestive, asociate. Dispune, de astfel, de băi cu apă caldă carbogazoasă, mofete cu emanații de gaze ușor radioactive, izvoare pentru cură internă, instalații pentru electro-kineto-hidroterapie, săli de gimnastică medicală.
De aici puteți vizita Lacul Sfânta Ana, Brașovul, cetatea dacică din vecinătatea acesteia, dacă doriți să faceți și altceva pe lângă tratament. Covasna îți oferă un concediu de odihnă, de recreere, de sănătate.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Categorii


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 7 hoteluri

Covasna, Romania
Oferte balneo 2024

Regimul de construcÅie al clAdirii este P10 Hotelul clasificat la 3 a fost renovat In anul 2012 Si este amplasat central avAnd o capacitate de cazare de 258 de locuri in 129 camere dubleHotelul pune la dispozItia turistilor toate dotarile standard al . . .

Covasna, Romania
Oferte balneo 2024

Hotelul Caprioara este situat in centrul statiunii Covasna statiune de renume international facand parte din statiunile cu caracter unic datorita bogatiei sale in resurse naturale care sunt utilizate in prevenirea si tratarea bolilor sistemului cardi . . .

Covasna, Romania
Oferte balneo 2024

Hotelul Clermont este situat in partea de nord a statiunii la aproximativ 50 m de soseaua principalaHotel Clermont pune la dispozitie o structura diversificata de spatii de cazare determinand o mai buna acoperire a tuturorsegmentelor de turisti Cu un . . .

Covasna, Romania
Oferte balneo 2024

Hotelul este situat in centrul statiunii la 3 km de garaHotelul COVASNA este format din 2 corpuri corp A nerenovat camere single camere duble si corp B renovat camere single camere duble apartamentDescriere facilitati Tratament baza de tratament prop . . .

Covasna, Romania
Oferte balneo 2024
Covasna, Romania
Oferte balneo 2024

Hotel Montana se aflÄ situat Ãn partea sud-esticÄ staÈiunii CovasnaHotel Montana dispune de o capacitate totalÄ de 494 locuri adicÄ 243 camere duble twin Èi 4 garsoniere Camerele sunt distribuite pe cele 8 etaje ale hotelului iar accesul se face p

Covasna, Romania
Oferte balneo 2024