Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Geoagiu-Bai - Oferte balneo 2024

Sănătatea contează! Mergi la balneo! Adminpedia are oferte de neratat!

Citeste mai mult

Geoagiu-Bai - Oferte balneo 2024


Stațiunea este situată în depresiunea omonimă de la poalele Munților Metaliferi, la confluența râului Geoagiu cu Mureșul, într-o zonă deluroasă, care se bucură de un aer ozonat, împrospătat de brizele montane. Prezența apelor mezotermale, alcaline, ușor sulfuroase, bicarbonatate, magneziene, a nămolului de turbă bogat în iod și fier au contribuit la dezvoltarea zonei ca una balneoclimaterică. Încă de pe vremea romanilor s-au păstrat bazine pentru băi, vechi edificii, dovadă că și aceștia au știut să valorifice bogățiile naturale ale locului.
Pe lângă tratarea diferitelor afecțiuni reumatismale, posttraumatice, ginegologice, asociate, puteți face drumeții sau vizita diferite obiective turistice din vecinătate: Castru roman Germisara, drumul roman, băile Termale Romane, cascada Clocota, Turiac și Porgadie, dar și peșteri și grote.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Categorii


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 1 hoteluri

Geoagiu-Bai, Romania
Oferte balneo 2024

Este situat in statiunea balneara Geoagiu BaiRestaurant 2 baruri terase lift safe room service centru de conferinta spalatorie Centru de Wellnes Spa tratament cu parafina 2 bazine 2 cabine de sauna o cabina solar salon de coafura manichiura - pedich . . .