Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Danubius Health Spa Resort Bradet


Descriere

Hotelul este situat in centrul statiunii, langa hotelurile Faget si Danubius. Acesta si-a deschis portile pentru turistii care isi doresc un sejur relaxant, terapii antistres si balneare in conditii premium.
Hotelul BRADET isi asteapta turistii cu o gama larga de servicii hoteliere si terapeutice precum si cu posibilitati pentru petrecerea timpului liber. Pozitionat pe nisa serviciilor antistres, cu mesajul ,,No stress.Balance your life'', Danubius Health Spa Resort Bradet este printre putinele hoteluri din tara care ofera pachete turistice antistres (terapia integrata body&mind) pentru reechilibrare fizica si psihica. In lunile de vara, efectul de relaxare poate fi completat de baile in Lacul Ursu, cu apa sarata, singurul lac heliotermic din Europa.
Descriere facilitati:
Tratament: baza de tratament a hotelului Danubius Spa Resort**** si baza de la Lacul Ursu.: balneo si hidroterapie, kinetoterapie, electroterapie, pneumologie, dermatologie, fototerapie, ginecologie, fizioterapie. Medicamentele si analizele de laborator sunt contra cost. Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif de turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.
Servicii masa:
- se acorda in restaurantul propriu.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.