Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Circuit autocar Budapesta-Viena-Bratislava

În sfârșit, ai câteva zilele libere pe care vrei să le valorifici altfel decât să lenevești în pat toată ziua sau să te uiți la seriale. Nu-ți place să stai locului, ai nevoie întotdeauna să faci ceva, să vezi, să cunoști și să ai, mai târziu, ce povesti. Îți place să trăiești diferite experiențe și de aceea iubești călătoria care reușește să-ți ofere trăiri și povești incredibile. Acum parcă ar fi momentul să planifici una, chiar dacă bugetul nu este atât de mare. Și dacă îți dorești să evadezi puțin din țară pentru a schimba peisajul, atmosfera, fără a scoate foarte mult din buzunar, noi îți propunem o scurtă călătorie cu autocarul prin trei capitale europene: Budapesta-Viena-Bratislava. Vei descoperi frumusețea fiecăreia și vibe-ul propriu și în drumul spre fiecare destinație vei avea răgaz să-ți mai întorci privirea spre tine însuți, să comunici cu ceilalți, să-ți odihnești trupul și de ce nu, și sufletul. Pe lângă faptul că te vei întoarce acasă cu mai multe cunoștințe despre cultură, istorie, artă, arhitectură, te vei întoarce cu trăiri diferite, cu amintiri unice, ale tale. Nu vei mai vorbi din cărți despre aceste locuri, ci din propria experiență. 
Nu-ți programa nimic pentru data de 13 iunie, ci alege să pleci în acest circuit cu autocarul, timp de 5 zile, pentru care nu vei scoate din buzunar decât 260 Euro/persoană!

SERVICII INCLUSE:
transport cu autocar (standard internațional) conform itinerariului;
4 nopți cazare cu mic dejun în hoteluri de 3*: 2 nopți în Budapesta, 2 nopți in Viena;
tur panoramic în Budapesta, Viena și Bratislava;
însoțitor român de grup. 
NU SUNT INCLUSE:
intrările la obiectivele turistice (opționale), în valoare de aproximativ 30 EURO- se achită local;
asigurarea medicală de călătorie (nu este obligatorie, dar este recomandată): 24 lei/ persoana (persoane sub 60 de ani);
asigurarea storno (optională), se încheie odată cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, în pachet cu asigurarea medical de călătorie;
excursiile opționale menționate în program. 
GRUP MINIM:40 PERSOANE
Pentru grup 35-39 persoane, prețul se majorează cu 10 EURO/ persoana. Pentru grup 30-34 persoane, prețul se majorează cu 20 EURO/ persoana. Pentru grup 25-29 persoane, prețul se majorează cu 30 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 25 participanți prețul se recalculează sau circuitul se reprogramează. De asemenea, în cazul unui grup mai mic, agenția își rezervă dreptul de a schimba compania transportatoare sau hotelurile, cu păstrarea standardelor și cu informarea prealabilă a turiștilor înscriși.

PREZENTARE INTINERARIU:

ZIUA 1
BUCUREȘTI BUDAPESTA 850 KM-Plecare din București, Piața Victoriei (parcarea de lângă Muzeul Antipa), la ora 05:00, pe traseul București- Pitești-Sibiu-Sebeș- Arad. Vom ajunge în Budapesta în cursul serii. Cazare în Budapesta la Atlantic Hotel 3* (sau similar).
ZIUA 2
BUDAPESTA- VIENA 244 KM- tur de oras inclus și Palatul Schonbrunn (intrare opțională). Mic dejun. Plecare spre Viena unde vom începe vizita cu un tur panoramic de jumatate de zi (maxim 4 ore). Vom putea admira de-a lungul celebrului ring vienez: Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Ministerul de Razboi, Palatul Imperial Hofburg, Piața Maria Thereza, Parlamentul, Primăria. Vom trece apoi în partea modernă a orașului unde vom admira Turnul Dunării, sediul ONU, casele multicolore ale lui Friedensreich Hundertwasser sau Kunst House. După- amiază, vă propunem o vizită la Palatul Schonbrunn, una dintre atracțiile principale ale Vienei, ce are peste 1400 de camere, dintre care pot fi vizitate doar 40. Intrarea în palat nu este inclusă (preț informativ: 20 euro/persoana). Transfer la hotel. Cazare la Arion Cityhotel Vienna 3* in Viena (sau similar).
ZIUA 3
PADUREA VIENEZă MAYERLING MĂNĂSTIREA HEILIGENKREUZ (OPȚIONAL)-Mic dejun. Vă propunem o excursie opțională de jumatate de zi la Mayerling si Heiligenkreuz. Vom vedea partea sudica a Padurii Vieneze. Trecand pe lângă Baden, vom merge către faimosul pavilion de vânatoare de la Mayerling unde, in 1889, Prințul Rudolf, unicul fiu al Împăratului Franz Joseph I al Austriei și succesor la coroana Imperiului Austro-Ungar, a fost găsit mort alături de baroneasa Maria Vetsera. De atunci Mayerling a fost transformat în mănăstire. Urmează apoi mănăstirea cisterciană Heiligenkreuz, întemeiată în anul 1133 de către Leopold al III-lea al Austriei. Ne întoarcem în Viena trecând pe lângă castelul Liechtenstein, în cursul după-amiezii. Tarif informativ: 30 EURO/persoana, minim 30 plătitori). Cazare în Viena. După- amiaza, timp liber la dispoziție. Vă recomandăm o plimbare în centrul Vienei și masa de seara în renumitul cartier Grinzing.
ZIUA 4
BRATISLAVA ȘI COTUL DUNĂRII 339 KM- Mic dejun. La ora 08.00 plecare spre Bratislava; scurtă oprire în centrul istoric (cca o oră și jumatate). Traseul continuă pe Valea Dunării, cu superba Catedrală a Adormirii Maicii Domnului și a Sfântului Adalbert din Esztergom (locul încoronării regilor maghiari). Sosire în Budapesta și cazare la hotel 3*. Opțional, va propunem croaziera și cina romantic pe Dunăre: welcome drink, 2 preparate calde: sărmăluțe și gulaș, preparate reci și salate. Băuturi: 1 sticlă de vin la 4 persoane, apă minerală și băuturi răcoritoare (tarif informativ: 35 EURO/persoana, minim 30 plătitori, include și transfer cu autocarul plus ghid local de limbă română). Cazare în Budapesta la Atlantic Hotel 3* (sau similar).
ZIUA 5
BUDAPESTA BUCURESTI 850 KM- Mic dejun. După eliberarea camerelor, vom facem turul panoramic al Budapestei, admirând obiectivele celebre: Cetatea Budei, Parlamentul, Bastionul Pescarilor, Palatul Regal, Podul cu Lanțuri, Podul Elisabeta și Podul Libertății. Plecare spre București unde vom ajunge în cursul nopții, în funcție de formalitățile  vamale.