Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Despre noi

Agenția de turism Adminpedia® din Brașov a fost inființată la sfârșitul anului 2013, ca și o nouă divizie de activitate pentru dezvoltarea si consolidarea companiei.
De la infiintare si pana in prezent agentia a avut parte de o dezvoltare continua; suntem dinamici si inovatori, profesionalismul si interesul pentru multumirea clientilor nostrii este o trasatura caracteristica.
Pentru ca timpul dumneavoastra este important  pentru noi, va propunem prin intermediul site-ului nostru o platformă de rezervare online sigură, pentru bilete de avion, cazari in diferite orase ale lumii, sejururi, circuite, si altele.
Va oferim ca si facilitate plata online a rezervarilor dumneavoastra sau prin transfer bancar din comoditatea caminului dumneavoastra.
La noi ,doar din cateva click-uri va puteti rezerva produsul turistic dorit.
Misiunea noastră este de a  a aduce siguranța,încrederea, zâmbetul, calitatea, informarea corectă prietenului nostru: TURISTUL De aceea agenția se preocupă  în primul rând, de calitatea și veridicitatea informațiilor pe care le furnizează și de relația strânsă cu partenerii și clienții agenției.
Misiunea noastră este sa devenim partenerii dumneavoastra in planificarea si organizarea concediilor mult visate.
Viziunea noastră  este aceea de a dezvolta piata turistica oferind servicii inovatoare prin noile tehnologii (rezervari, plati si consultanta online)
Agenția AminPedia  își dorește să devină prima alegere a turiștilor în alegerea unui produs turistic, a unei rezervări,a unui sfat, să devină o companie de referință  în industria turismului,să câștige încrederea și recunoștința clienților și partenerilor prin calitatea serviciilor pe care le oferă.
 Valorile noastre sunt: Sinceritate, Corectitudine, Fair Play si Repect fata de clientii si partenerii nostrii. Suntem o echipa de profesionisti pusi in slujba dumneavoastra.