Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Informatii utile

Adminpedia va pune la dispozitie mai multe modalitati de rezervare/plata a serviciilor turistice. 

  

Modalități de plată

Card atat pentru rezervarile online cat si la sediul agentiei, care este dotat cu POS.
Care sunt tipurile de card acceptate? Pentru plati puteti folosi carduri de tip: Visa sau MasterCard. 
Cardul meu este respins; ce pot sa fac? Va rugam sa verificati daca ati introdus corect numarul cardului si data expirarii. Daca este asa va rugam sa verificati daca sunt permise platile online cu cardul pe care il detineti. In cazul in care aveti un plafon maxim pe care il puteti utiliza pe zi sau pe tranzactie, va rugam sa verificati daca nu l-ati depasit. In ultima instanta va rugam sa va asigurati ca aveti fonduri suficiente! 
Sunt informatiile mele personale si datele card-ului protejate cand achit online? Pentru ca datele d-voastra personale sa fie in siguranta, depunem toate eforturile pentru a apela la cele mai noi tehnologii de pe piata in ceea ce priveste transmiterea si stocarea datelor d-voastra. Informatiile sunt transmise criptat de pe calculatorul d-voastra prin intermediul tehnologei SSL (Secure Socket Layer) astfel incat riscul instrainarii acestora este minim.In acest sens folosim sistemul de plati electronice PayU (fostul ePayment), parte a grupului european de plati online omonim cu operatiuni in Polonia, Romania, Ungaria, Cehia, Rusia, Turcia si Ucraina. 
 Virament:
Daca alegeti aceasta optiune de plata vi se va transmite prin fax sau e-mail o copie a facturii fiscale , pe baza careia puteti opera plata. Trebuie sa tineti cont de faptul ca puteti opta pentru aceasta modalitate de plata doar daca mai exista cel putin 72 ore pana la termenul limita de emitere al biletului de avion/documentelor de calatorie. 
Vouchere de vacanta:
Salariatii pot primi din partea angajatorului vouchere de vacanta, pentru petrecerea vacantelor in Romania. Adminpedia accepta vouchere de vacanta.
La sediul agentiei, puteti plati si cu card de vacanta.

 IMPORTANT!  Cu vouchere de vacanta poti sa cumperi servicii de masa, de transport si alte servicii optionale, conexe cazarii (conditia este sa ai minim o noapte de cazare in cadrul pachetului).

Documente de calatorie

Ce documente de calatorie sunt acceptate? Puteti calatori cu pasaportul sau cartea de identitate, in functie de ruta si destinatie. 
 Pot sa calatoresc cu permisul de conducere? Nu! Va recomandam sa aveti asupra dv pasaportul sau o carte de identitate valabila in vederea efectuarii formalitatilor de imbarcare.

Rezervari Hotel: 

Adminpedia vă ușurează căutările prin platforma de rezervari hoteliere . 

   1. Cautare. Se alege destinatia,  se introduc datele de calatorie in campurile formularului de cautare. Rasfoiti rezultatele afisate in urma cautarii in baza de date a sistemului, conform criteriilor selectate de dumneavoastra. Aveti optiuni suplimentare de cautare si de filtrare a rezultatelor dupa mai multe criterii. Selectati produsul dorit si completati datele necesare. 
  2. Plata. Platiti contravaloarea serviciului selectat, fie online, prin card de credit, fie doar faceti rezervarea urmand a plati la hotel in momentul check-in-ului, in functie de conceptul   hotelului respectiv. Daca nu dispuneti de un card de credit activat pentru plati online, ne puteti contacta telefonic la numerele: 0268587230 sau 0720065918, puteti face plata cash, prin depunere in contul nostru, sau prin virament bancar, iar noi facem rezervarea/plata in locul dumneavoastra. 
 3. Confirmare. Ulterior rezervarii, sistemul va trimite un e-mail de confirmare.  
In cazut pachetelor turistice, Adminpedia va propune o gama larga de sejururi, circuite, si vacante tematice, atat individuale, cat si cu transport inclus sau excursii organizate.
  1. Cautare. Ofertele le puteti vizualiza pe site-ul nostru sau va puteti abona la newsletterul nostru pentru a primi pe email cele mai noi oferte. Ofertele afisate sunt cu caracter informativ, iar agentia isi rezerva dreptul de a le modifica in orice moment. Va rugam sa ne contactati, telefonic, la numerele: 0268587230 sau 0720065918, sau pe email: turism@adminpedia.ro pentru a verifica disponibilitatea. De asemenea va stam la dispozitie si pentru alte oferte, sau oferte personalizate, pentru care va rugam sa ne contactati, prim mijloacele mentionate mai sus, sau puteti completa formularul nostru pentru cautare alte oferte.
  2. Rezervare. Dupa ce ati primit confirmarea disponibilitatii din partea noastra, va emitem o factura proforma si se incheie contractul cu turistul. 
  3. Plata. Plata pachetului turistic se face prin plata in contul nostru sau transfer bancar. Dumneavoastra aveti obligatia de a ne transmite dovada platii, pe email sau fax. 
  4. Confirmare. In momentul achitarii avansului sau in momentul platii integrale, dupa caz, primiti confirmarea rezervarii/inscrierii prin emiterea facturii si chitantei pentru suma achitata. Nota: pentru mai multe detalii despre proceduri aveti la dispozitie pe site-ul nostru Contract cadru cu turistul.