Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

City Break Atena

Atena reușește să păstreze parfumul unei lumi antice fascinante, unei epoci în care s-a născut filosofia, teatru, în care zeii coborau printre oameni, hotărându-le destinul. Orașul își spune istoria la fiecare pas și, în același timp, învăluie totul în mister. Atena reușește să armonizeze perfect mitologia zeilor antici cu cerințele lumii moderne. Este o destinație în care trecutul și prezentul se întâlnesc și invită turistul la o călătorie de neuitat.
Dacă vă hotărâți să alegeți Atena, vă recomandăm să vizitați Partenonul, închinat zeiței Atena, dar și templele închinate lui Zeus, Hefaistos și Poseidon. Vă așteaptă teatru lui Dionysos, locul de naștere al teatrului european, ce a fost construit pentru a celebra festivalul lui Dionysos, iar cu acest prilej, avea loc un concurs dramatic în care se interpretau piese ale poeților tragici Eschil, Euripide, Aristofan, Sofocle. Merită vizitat și stadionul Panathenaic, construit în întregime din marmură, unic în lume, Arcul lui Hadrian și nu trebuie să ratați Agora Antică, locul în care regele făcea cunoscute poporului deciziie luate. Și dacă sunteți pasionați de muzică puteți vizita Muzeul Instrumentelor Muzicale Grecești, ce dispune de una dintre cele mai importante colecții de instrumente tradiționale din Europa Iubitorii de istorie pot vizita Muzeul de Arheologie unde vor putea vedea colecții de artefacte din antichitatea grecească și vor avea parte de o lecție inedită despre trecut.
Dacă vreți să evadați din cotidianul plictisitor pentru câteva zile, vă așteaptă Atena să vă șoptească din tainele ei fascinante. Puteți opta pentru un city break de 2 zile în luna mai să vă încărcați cu energia de care aveți nevoie și să nu mai tânjiți după concediu mult dorit. 
Oferta include:
* transport cu avionul din București (compania Ryanair) plus taxe de aeroport
*cazare 2 nopți la Hotel Alma 2*, în cameră standard twin, fără masă, perioada 10-12 mai.
*tarif de la 137 Euro/persoana. 
Cei care dispun de un buget mai mare, pot opta pentru următoarea ofertă city break:
*transport cu avionul din București (compania Ryanair) plus taxe de aeroport
*cazare 2 nopți la Hotel Novus City 4*, în cameră standard cu mic dejun inclus, perioada 10-12 mai
*tarif de la 228 Euro/persoana
Capitala Greciei abia așteaptă să vă arate ceea ce o face specială în întreaga lume.