Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

City break Barcelona

Barcelona este un oraș animat, colorat și modern, în care griul nu a reușit, se pare, să pătrundă și să stăpânească aceste meleaguri latine. De ajungi în această capitală a Cataloniei, vei fi pătruns de energia pozitivă a locului, uitând de toate lucrurile care te supără și-ți strică, de obicei, ziua. Lasă-te purtat de muzica locului, de agitația plăcută a centrului orașului, de liniștea străduțelor, de spectacolul vizual pe care îl oferă întreg orașul. 
Un obiectiv foarte vizitat și pe care ți-l recomandăm este bazilica Sagrada Familia, a cărei construcției a fost începută în 1882. Biserica romano-catolică construită în stil modernist este opera începută de arhitectul Antonio Gaudi, ce fascinează prin grandoare și măiestrie, devenind, un simbol al orașului, chiar dacă este încă neterminată. Interiorul bisericii te va lăsa fără grai, întrebându-te cum de oamenii pot realiza asemenea capodopere. De aici poți merge la Muzeul Picasso, ce se află în mai multe conace gotice din partea veche a orașului. Poate fi văzută o colecție unică de 4000 de lucrări. În acest muzeu nu sunt expuse picturile cele mai celebre ale lui Picasso. Un alt muzeu interesant ar fi Muzeul Ciocolatei din Barcelona unde sunt expuse o serie de exponate din ciocolată. Arta pare mai dulce ca oricând. Un alt muzeu ce merită vizitat este Poble Espanyol-Muzeul satului spaniol, ce înfățișează diferite stiluri regionale din Spania. Acum acesta găzduiește și cafenele, restaurante, magazine de artizanat, spectacolul flamenco El Tablao de Carmen. Tot în Montjuic se află și Fântânile magice, un alt punct de atracție pentru turiști, impresionând prin specacolul de lumini și sunete. Jeturile de apă colorate parcă dansează pe ritmul muzicii lui Queen, Freddie Mercury și alte hituri. 
Merită să bați la pas bulevardul celebru La Rambla, plin de artiști stradali, turiști și tarabe cu suveniruri, dar și Parc Guell ce face parte din patrimoniu Unesco, considerat unul dintre cele mai artistice opere ale lui Gaudi, fiind situat pe dealul Carmel. Merită să urci 900 m până la el, pentru a vedea celebra șopârlă din mozaic și alte sculpturi abstracte ale lui Gaudi. Dacă v-a stârnit curiozitatea Gaudi, puteți vizita Casa Mila și Casa Batllo, proiectate tot de acesta. Dacă te simți încă copil, te așteaptă parcul de distracții Tibadabo, iar dacă vrei să te relaxezi și să îți dea soarele puțină culoare, poți alege să mergi pe plaja Barceloneta. Poți încerca windsurfing-ul și kite-surfing-ul, dacă vrei să simți puțină adrenalină. În Barcelona te poți bucura atât de mare, cât și de muntele Tibadabo, ce depășește nu cu mult 500 de metri altitudine. Poți face plajă sau drumeții. Și dacă tot ai ajuns în Barcelona, e păcat să nu-ți răsfeți papilele gustative cu preparatele tradiționale. 
 De vrei să începi toamna cu multă voie bună și energie, alege o escapadă în Barcelona și sigur nu vei regreta.
Oferta include: 
*transport cu avionul din București (compania Wizz air) plus taxe de aeroport 
-Plecare 18 octombrie, 18:55 PM Otopeni- 21:15 PM Barcelona (zbor direct)
-Retur 21 octombrie, 21:55 PM Barcelona-02:10 AM, 22 octombire, Otopeni (zbor direct)
*cazare 3 nopți la Hotel Porta de Gallecs Barcelona 3* (situat la 1  km de centru orașului), în cameră standard, fără masă, perioada 18 octombrie-21 octombrie
*tarif de la 234 Euro/persoană
Și în noiembrie Barcelona poate să-ți ofere momente de neuitat.
* transport cu avionul din București (compania TAROM) plus taxe de aeroport
-Plecare  16 noiembrie, 18:55 PM Otopeni-21:15 PM Barcelona Airport (zbor direct)
-Retur 19 noiembrie, 21:55 PM Barcelona Airport- 01:55 PM, 20 noiembrie, Otopeni (zbor direct)
 *cazare 2 nopți la Hostel Lolita B and B 2* (situat în centru orașului), în duble room cu mic dejun și baie comună , perioada 16 noiembrie-19 noiembrie
 *tarif de la 210 Euro/persoană


La Sagrada Familia- o capodoperă unică de-o frumusețe copleșitoare


Fântânile magice din Barcelona- o întoarcere spre fantastic