Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

City Break Paris

Ce-i Parisul dacă nu orașul în care Turnul Eiffel este martorul atâtor iubiri și străjerul tăcut al locului, iar Luvru, un simbol al culturii care reușește încă să fascineze lumea. Marele oraș așteaptă în fiecare an turiștii ca să le facă cunoscută istoria sa bogată, cultura sa ce și-a câștigat prestigiul și în rândul altor popoare, străzile care parcă te poartă într-o călătorie în timp. Dacă ajungeți în Paris, nu veți avea timp să vă plictisiți pentru că sunt atât de multe locuri și obiective care merită văzute și admirate. Plimbându-vă pe bulevardul Champs Elysees, veți putea face un popas la Arcul de Triumf, un simbol important al orașului, construit în 1889, pentru a celebra victoria lui Napoleon de la Austerlitz din 1805. De aici puteți să vă îndreptați spre Place de la Concorde, una dintre cele mai mari piețe ale Parisului. 
Plimbarea continuă până la renumita catedrală Notre Dame, fiind un monument al arhitecturii gotice din Franța, considerată cea mai întunecată catedrală dintre marile catedrale gotice. De aici puteți merge să vizitați Bazilica Sacre Coeur construită în stil romano-bizantin. Și dacă vreți să vă odihniți puțin înainte să o luați din nou la pas prin Paris, puteți să vă opriți în Grădina Luxemburg, oaza de liniște și verdeață din inima orașului, unde au loc des evenimente, spectacole și expoziții temporare de artă. 
Dacă muzeul Luvru v-a trezit interesul pentru artă și ați rămas uimiți în fața lucrărilor lui Da Vinci, Michelangelo, Rembrandt și ați dori să vedeți cum s-a transformat arta în contemporanietate, vă așteptată Centru Pompidou cu expoziții și galerii de artă contemporană din cadrul Muzeului de Artă Modernă. Și puteți face o vizită și Bibliotecii Publice situată tot aici. Și dacă tot suntem în zona artei, ar fi păcat să nu vă plimbați și prin Montmartre, cartierul artiștilor.
Parisul este gata să vă dezvăluie ceea ce are mai de preț. 
Oferta include:
* transport cu avionul din București (compania Blue Air) plus taxe de aeroport
-Plecare 27 octombrie, 15:40 PM Otopeni- 17:50 PM Charles de Gaulle Paris
-Retur 30 octombrie, 12:00 PM Charles de Gaulle Paris- 15:50 PM Otopeni
*cazare 2 nopți la  Hotel de l'Europe  1* (în centrul orașului), în cameră standard, fără masă, perioada 27 octombrie-30 octombrie
*tarif  de la 233 Euro/persoana. 
Săbătorește sosirea toamnei pe meleaguri pariziene.
*transport cu avionul din București (compania Wizz Air) plus taxe de aeroport
-Plecare 10 noiembrie 06:25 AM Otopeni- 08:40 PM Beauvais-Tille Airport
-Retur 14 noiembrie, 09:25 AM Beauvais-Tille Airport- 13:20 PM Otopeni
*cazare 3 nopți la Hotel Hibiscus Republique 2*,  cameră standard twin, fără masă,  perioada 10 noiembrie-14 noiembrie
*tarif de la 200 Euro/persoana