Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

City Break Praga

Capitala Cehiei, supranumită și Orașul celor o sută de clopotnițe, Orașul de aur sau Mama orașelor, fascinează călătorul care bate la pas străduțele sale, oprindu-se să admire monumentele și locuri sale inedite. Dacă ajungeți în acest oraș, merită vizitată Cetatea Praga, un complex fortificat de clădiri construite în stil baroc sau în stil manierism. Un edificiu important aflat aici este Catedrala Sf. Vitus, fostă necropolă regală și imperială. De asemenea, de pe platforma din față a castelului se dezvăluie ochilor Praga în toată splendoarea sa.
Și de aici, vă îndreptați sprePodul lui Carol, pod istoric ce traversează râul Vltava, care a fost cea mai importantă cale de comunicație între Ceatatea din Praga, Orașul Vechi și zonele adiacente. Este protejat de trei turnuri, cel din Orașul Vechi fiind considerat una dintre cele mai importante clădiri civile în stil gotic din lume. Purcedeți spre Piața Orașului Vechi unde veți putea admira edificii construite în stiluri arhitecurale diferite. Din Turnul Primăriei Vechi vă puteți bucura de o priveliște asupra orașului Vechi. Vestitul Ceas Astronomic din Praga se află pe zidul sudic al primăriei, fiind cel de-al treilea ceas astronomic ca vechime din lume, instalat în 1410. Tot în zona aceasta se află Biserica Sf. Nicolae, construită în stil baroc, biserica gotică Tyn, dar și monumentul reformatorului religios Jan Hus, ce a fost ars pe rug pentru ideile sale anti-papale. 
Și dacă bucăți din trecutul Pragăi le aflați, vizitând cetatea, cartierul evreiesc Josefov, sinagogile, bisericile în stil gotic, baroc sau pur și simplu bizare, turnul Petrin, turnul Prafului de Pușcă, turnul Zizkov, castelul Vysehrad, piața păcii, cultura își face simțită prezența la Muzeul Național, Muzeul Operațiunea Anthropoid, Muzeul Gastronomiei, Metronomul, la cea mai veche universitate din Europa Centrală, Carolina, dar și statuile răspândite peste tot prin oraș, aduc în atenție arta, fiind impresionante prin tragic sau prin grotesc. De asemenea, orașul adăpostește diverse galerii de artă și spații culturale, astfel încât Praga este un loc ideal pentru iubitorii de frumos, de istorie, arhitectură și artă.
Cine ajunge în Praga sigur se va întoarce acasă cu un bagaj de amintiri prețioase și de neuitat. Începe vara cu o escapadă la Praga!

Oferta include:
Bucură-te de ultima lună de vară în Praga
* transport cu avionul din București (compania Tarom) plus taxe de aeroport
-Plecare 16 august, 07:50 PM Otopeni-08:45 PM Ruzyne Arpt (zbor direct)
-Retur 18 august, 09:30 AM Ruzyne Arpt- 12:20 PM Otopeni
*cazare 2 nopți la  Hotel Beranek3* (situat la 0.4 km de centru orașului), în cameră dublă sau twin standard cu mic dejun inclus, perioada 16 august-18 august
*tarif  de la 253 Euro/persoană.
Nici toamna nu trebuie să ratați o vizită în orașul de aur. 
* transport cu avionul din București (compania Ryanair) plus taxe de aeroport
-Plecare 21 septembrie, 09:30 AM Otopeni-16:00 PM Ruzyne Arpt (o escală)
-Retur 23 septembrie, 11:20 AM Ruzyne Arpt- 21:25 PM Otopeni (o escală)
*cazare 2 nopți la Hotel Plus Prague 3*, în cameră dublă  standard fără masă, perioada 21 septembrie-23 septembrie
*tarif  de la 245 Euro/persoană.

E o plăcere să te plimbi pe străzile orașului și să admiri liniștea locului și monumentele 
arhitecturalePlimbarea cu vaporașul pe Vltava- nu trebuie ratată

Timpul are încă răbdare în această capitală europeană