Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

City Break Praga

Capitala Cehiei, supranumită și Orașul celor o sută de clopotnițe, Orașul de aur sau Mama orașelor, fascinează călătorul care bate la pas străduțele sale, oprindu-se să admire monumentele și locuri sale inedite. Dacă ajungeți în acest oraș, merită vizitată Cetatea Praga, un complex fortificat de clădiri construite în stil baroc sau în stil manierism. Un edificiu important aflat aici este Catedrala Sf. Vitus, fostă necropolă regală și imperială. De asemenea, de pe platforma din față a castelului se dezvăluie ochilor Praga în toată splendoarea sa.
Și de aici, vă îndreptați sprePodul lui Carol, pod istoric ce traversează râul Vltava, care a fost cea mai importantă cale de comunicație între Ceatatea din Praga, Orașul Vechi și zonele adiacente. Este protejat de trei turnuri, cel din Orașul Vechi fiind considerat una dintre cele mai importante clădiri civile în stil gotic din lume. Purcedeți spre Piața Orașului Vechi unde veți putea admira edificii construite în stiluri arhitecurale diferite. Din Turnul Primăriei Vechi vă puteți bucura de o priveliște asupra orașului Vechi. Vestitul Ceas Astronomic din Praga se află pe zidul sudic al primăriei, fiind cel de-al treilea ceas astronomic ca vechime din lume, instalat în 1410. Tot în zona aceasta se află Biserica Sf. Nicolae, construită în stil baroc, biserica gotică Tyn, dar și monumentul reformatorului religios Jan Hus, ce a fost ars pe rug pentru ideile sale anti-papale. 
Și dacă bucăți din trecutul Pragăi le aflați, vizitând cetatea, cartierul evreiesc Josefov, sinagogile, bisericile în stil gotic, baroc sau pur și simplu bizare, turnul Petrin, turnul Prafului de Pușcă, turnul Zizkov, castelul Vysehrad, piața păcii, cultura își face simțită prezența la Muzeul Național, Muzeul Operațiunea Anthropoid, Muzeul Gastronomiei, Metronomul, la cea mai veche universitate din Europa Centrală, Carolina, dar și statuile răspândite peste tot prin oraș, aduc în atenție arta, fiind impresionante prin tragic sau prin grotesc. De asemenea, orașul adăpostește diverse galerii de artă și spații culturale, astfel încât Praga este un loc ideal pentru iubitorii de frumos, de istorie, arhitectură și artă.
Cine ajunge în Praga sigur se va întoarce acasă cu un bagaj de amintiri prețioase și de neuitat. Începe vara cu o escapadă la Praga!

Oferta include:
* transport cu avionul din București (compania Czech Airlines) plus taxe de aeroport
*cazare 2 nopți la  Hotel Legie 3* (situat la 0.7 km de centru orașului), în cameră twin cu mic dejun inclus, perioada 28 iunie-30 iunie
*tarif  de la 224 Euro/persoană. 

De asemenea, se mai poate opta pentru următoarea ofertă city break:
*transport cu avionul din București (compania Czech Airlines ) plus taxe de aeroport
*cazare 2 nopți la  Hotel Sonata 4* (situat la 0.6 km de centru orașului),  în cameră standard dublă, cu mic dejun inclus, perioada 28 iunie-30 iunie 
*tarif de la 296 Euro/persoană