Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

City Break Roma

Roma este locul în care istoria trecutului se înfățișează în mijlocul unei lumi moderne grăbite, sclipitoare și surprinzătoare. Roma reușește să împace trecutul cu prezentul și să le armonizeze într-un mod inedit. De mergeți la pas pe străduțele sale, veți avea parte de o experiență interesantă. În unele locuri veți simți că ieșiți din prezent și că sunteți spectactorii nașterii Romei și gloriei Imperiului Roman, că luați parte la luptele galdiatorilor, la luptele soldaților romani, la manifestările culturii și artei în Roma antică și medievală. Fiecare dintre muzeele din Roma dezvăluie cel puțin o trăsătură a capitalei, care contribuie la crearea imaginii de ansamblu a acesteia. Este musai de văzut Colosseumul, Forumul Roman, Castelul Sant'Angelo, Colina Palatina și să le ascultați fiecăreia povestea. De asemenea, puteți să vă plimbați prin Piazza Navona și în timp ce vă odihniți, puteți admira Fontana dei Quattro Fiumi, o adevărată operă de artă. Nu departe de aceasta se află Pantheonul, templul zeităților din Roma Antică, celebru pentru oculusul prin care pătrund razele soarelui, semnificând puterea pe care o aveau zeitățile asupra localnicilor. Merită bătut la pas cartierul Trastevere pentru a intra în contact cu atmosfera locală specifică, cu liniștea străduțelor din piatră cubică, ornate cu flori. 
Și dacă tot ați ajuns aici, vă așteaptă și Vaticanul, cel mai mic stat independent, o enclavă în orașul Roma, care încă se lasă învăluit de mister. Aici merită vizitată vestita Capelă Sixtină cu renumita frescă a lui Michelangelo, bazilica Sfântul Petru și restul muzeelor aflate pe teritoriul său. 
Roma este orașul care surprinde atât prin grandoarea sa, arhitectură, cultură dar și prin conservarea și valorificarea urmelor propriului trecut.
De v-am făcut curioși, puteți evada două zile până la Roma pentru a avea parte de o experiență complexă, de-a dreptul minunată. Oferă-ți un city break pe cinste în această vară.
Oferta include:
Se poate opta pentru următoarea ofertă city break:
* transport cu avionul din București (compania Wizz Air) plus taxe de aeroport
-Plecare 18 octombrie, 19:45 PM Otopeni- 20:55 PM Ciampino  (zbor direct)
-Retur 21 octombrie, 09:10 AM Ciampino- 12:10 PM Otopeni (zbor direct)
*cazare 2 nopți la  Hotel Tre Stelle 3* (situat în centrul orașului), în cameră twin, fără masă, în perioada 18 octombrie-21 octombrie
*tarif de la 170 de euro/persoană
Chiar și toamna, Roma rămâne fermecătoare
*transport cu avionul din București (compania Ryanair) plus taxe de aeroport
-Plecare 22 noiembrie, 10:05 AM Otopeni- 11:10 AM Ciampino
-Retur 25 noiembrie, 06:35 AM  Ciampino- 09:40 AM Otopeni
*cazare 2 nopți la Tre Stelle 3*, în dublă cu mic dejun inclus, perioada  22 noiembrie-25 noiembrie
* tarif de la 106 Euro/persoana.

Cumva, toate drumurile duc la Roma!

Aici sunt urmele trecutului strălucitor al unei Rome puternice, înfloritoare și cuceritoare


Întreg orașul este un muzeu în aer liber și totul pare să-ți șoptească istoria acestei brave civilizații

Capela Sixtină- o capodoperă divină creată de un muritor