Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Minivacanță Roma

Zilele libere de Rusalii pot fi un prilej bun de a pleca într-o minivacanță în Roma, mai ales, dacă v-ați dorit vreodată să o colindați și să simțiți cum trecutul istoric se conturează în fața ochilor, chiar în mijlocul unei lumi moderne grăbite și surprinzătoare. Roma reușește să împace trecutul cu prezentul și să le armonizeze într-un mod inedit, iar acest lucru îl veți afla, bătând la pas străzile, lăsându-vă purtați de vibe-ul locului.
Este musai de văzut Colosseumul, Forumul Roman, Colina Palatina și să le ascultați fiecăreia povestea. De asemenea, puteți să vă plimbați prin Piazza Navona și în timp ce vă odihniți, puteți admira Fontana dei Quattro Fiumi, o adevărată operă de artă. Nu departe de aceasta se află Pantheonul, templul zeităților din Roma Antică, celebru pentru oculusul prin care pătrund razele soarelui, semnificând puterea pe care o aveau zeitățile asupra localnicilor. Merită bătut la pas cartierul Trastevere pentru a intra în contact cu atmosfera locală specifică, cu liniștea străduțelor din piatră cubică, ornate cu flori. Și dacă tot ați ajuns aici, vă așteaptă și Vaticanul, cel mai mic stat independent, o enclavă în orașul Roma, care încă se lasă învăluit de mister. Aici merită vizitată vestita Capelă Sixtină cu renumita frescă a lui Michelangelo, bazilica Sfântul Petru și restul muzeelor aflate pe teritoriul său. Roma este orașul care surprinde atât prin grandoarea sa, arhitectură, cultură dar și prin conservarea și valorificarea urmelor propriului trecut.
Petrece 4 zile (3 nopți) de neuitat în fosta capitală a Imperiului Roman, în perioada 14-17 iunie.
Oferta include:

1) transport cu avionul din București (compania Blue Air):
Plecare 14.06.2019- București (OTP)- Roma (Fiumicino): 16:50 pm-18:05 pm
*zbor direct (2h 15 min), bagaj de mână (10 kg)
* Aeroportul din Fiumicino se află la 35 km de centru orașului Roma
Retur 17.06.2019- Roma (Fiumicino)-București (OTP):  19:10 pm-22:25 pm
*zbor direct (2 h 15 min), bagaj de mână (10 kg)

2) cazare 3 nopți la Hotel Acropoli 2* - situat la 300 m de Gara Termini din centru istoric al orașului, la 2 stații de metrou de Colosseum și Fontana di Trevi.  Există legături de transport cu autobuzul și metroul în Roma, precum și de la/ spre aeroportul Fiumicino (situat la 20 km)
  * cameră standard twin cu baie proprie, mic dejun inclus, perioada 14 iunie-17 iunie
*acces wi-fi  gratuit
*recepție deschisă non-stop
3) tarif de la 450 Euro pentru 2 adulți!!