Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ofertă de Paști în Insula Corfu 2019

Trăiește sărbătorile pascale în stil grecesc, pe insula Corfu, în locul păzit de Marea Ionică. În capitala insulei, Kerkyra, vei lua parte la tradiția de Paște, aceea de a arunca in sâmbăta Paștelui zeci de vase ceramice de la balcoanele și geamurile clădirilor vechiului oraș, apoi cele patru orchestre filarmonice, îmbăcate în straie de gală, ce pornesc de la Biserica Sf Spiridon spre Biserica Mitropolitană Sfânta Teodora, îți vor încânta auzul cu piese simfonice precum Eroica, Marcia Funebre și Calde Lacrime. Alătură-te mulțimii și simte vibe-ul orașului, a timpului de sărbătoare. 

Întreg intinerariul pe care îl vei face cu autocarul Sofia-Salonic-Meteora-Insula Corfu Kerkyra este un prilej bun de a petrece un timp cu tine, de a ieși din zona ta de confort pentru a vedea lucrurile din altă perspectivă, de a petrece un Paște de care să-ți amintești peste ani. Dedică-ți 7 zile doar pentru tine și nu-ți face alte planuri pentru 24 aprilie când va fi plecarea din București spre o țară cu o tradiție ortodoxă la fel de veche. De asemenea, mulți pășesc pe această insulă și pentru a se închina moaștelor Sf. Spiridon de care se spune că-și tocește în fiecare an încălțămintea deoarece călătorește atât de mult pentru a ajunge la cei care îl cheamă în ajutor. Credința pare că face parte din locul acesta, încărcat de spiritualitate.
În prețul de 370 de Euro de persoană, sunt incluse următoarele servicii:
-transport cu autocarul (standard internațional), conform intinerariului
-6 nopți de cazare cu mic dejun la hoteluri de 3*: 2 nopți în Salonic și 4 nopți în Corfu
-3 cine în insula Corfu
-masa festivă pascală în Duminica Paștelui
-vizitarea orașului Salonic
-vizitarea complexului Monahal Meteora (taxele de intrare nu sunt incluse)
-vizitarea Schitului Sf. Paraschevi din valea Tembi
-însoțitor român de grup

Nu sunt incluse:
-biletul de feribot: 35 EURO/ persoana, se achită prin însoțitorul de grup la fața locului
-asigurare medicală de călătorie (recomandată, nu obligatorie)
- intrările la obiectivele turistice
-excursii opționale 
-băuturile alcoolice sau răcoritoare la mesle incluse în program

Grup minim 40 persoane:
Pentru grup 39-35 persoane, prețul se majorează cu 10 Euro/persoană.
Pentru grup 34-30 persoane, prețul se majorează cu 20 Euro/persoană.
Pentru grup 29-25 persoane, prețul se majorează cu 30 Euro/persoană.

Pentru un număr mai mic de 25 participanți prețul se recalculează sau circuitul se anulează. De asemenea, în cazul unui grup mai mic, agenția își rezervă dreptul de a schimba mijlocul de transport sau hotelurile, cu păstrarea standardelor și cu informarea prealabilă a turiștilor înscriși.