Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Oferte de Paști

În decursul unui an, există un timp, dedicat spiritualității, un timp care îți oferă prilejul să te gândești și la tine, și la partea nevăzută a sinelui, sufletul, pe care de multe ori îl ignori, fiind preocupat de nevoile trupului și minții. În perioada Paștelui, ai prilejul să-ți îndrepți privirea spre înalt, dar și să faci o călătorie prin cotloanele sufletului tău. Și știm că îți va fi mai greu să te motivezi singur, mai ales dacă rămâi în același loc, în aceeași rutină. Noi îți venim în ajutor și îți propunem să pleci departe, pentru a fi mai aproape de tine însuți, într-o vacanță care te va trezi din amorțire și te va face să fii mai atent cu ceea ce ești. O călătorie este asemeni unei cărți, îți dezvăluie ceea ce ai uitat, îți arată ceea ce ai omis până atunci, îți trezește curiozitatea.
 De asemenea, natura renaște, în această perioadă, poartă haine noi, se înveselește, e gata să-și arate splendoarea, își știe rostul și te îndeamnă, tainic, să dai un refresh propriei vieți, dar ai nevoie să pleci într-o călătorie.
Alege să străbați locuri noi, de Paști, pentru că și tu ai nevoie de o revelație spirituală în viața ta.
Adminpedia îți propune câteva oferte de călătorie pentru suflet pentru a fi în acord cu acest timp special, de reflecție asupra ta. Și dacă ai fost cuminte, iepurașul nu te va ocoli, îți va oferi călătoria de care ai nevoie.

Ofertă de Paște în Insula Corfu 2019
Paște în Atena 2019
Paște în Cappadocia-Ankara-Istanbul 2019