Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Transfer aeroport

Ai nevoie de transport pana la Aeroportul Otopeni sau de la aeroport spre casa ?

Noi avem solutia pentru tine! Daca esti din judetele Brasov, Constanta, Covasna sau Prahova si vrei sa ajungi la sau de la aeroport, poti folosi serviciul nostru de transport, in locul celui cu trenul sau masina personala. Scapa de grija intarzierilor, aglomeratiei, soferilor obositi sau un loc pentru lasarea masinii personale pe perioada calatoriei! Tot ce trebuie sa faci este sa rezervi biletul la una dintre cursele oferite de noi si un microbuz te va astepta intr-o statie din apropiere, daca pleci sau la iesirea din aeroport, daca te intorci si te va duce la destinatie. 
Rezervarea depinde de zborul tau, asa ca pe langa datele de contact (nume, prenume, telefon, email), vom avea nevoie si de datele zborului (ora decolarii, ora aterizarii, compania aeriana si destinatia finala)
Daca ai bagaj de cala si ai nevoie de retur de la aeroport ia in considerare un timp suplimentar pentru recuperarea bagajului de 45-50 de minute atunci când alegi cursa!

Transfer din judetul Brasov
Transfer din judetul Constanta
Transfer din judetul Covasna
Transfer din judetul Prahova